Nieuw initiatief: ‘Smart City Consultancy’

Smart City Reacties uitgeschakeld voor Nieuw initiatief: ‘Smart City Consultancy’

Haarlem, 5 mei 2018

Vraag jij je soms ook af wat een “smart city” is? Gaat het over technologie, data en innovatie? Gaat het over mensen, in stad en platteland? Gaat het over de  toekomst, het  heden of zelfs het verleden? En is de smart city van de bewoners, de bedrijven of van de overheid?

Het lastige antwoord is dat de smart city hier allemaal overgaat, en dat hij van ons allemaal is. Het is een breed en diep begrip waardoor het een uitdaging is om je handen er omheen te krijgen en je organisatie daarop goed aan te laten sluiten.

Daarvoor is Smart City Consultancy opgezet; een samenwerkingsverband tussen specialisten en organisaties die dagelijks werken aan concrete oplossingen voor de slimme stad. Evate, Moonlicht City, BETACITY en Interplay Consultancy en Management namen het initiatief vanuit de overtuiging dat we samen meer kunnen betekenen voor onze klanten. Samen kunnen we de breedte van de smart city beter omvattten en onze klanten veelzijdige integrale oplossingen leveren.

Méér weten?  Neem contact op met Arjan Luiten, Bas van Lier, Jeroen Koomen of Mick Slaap op 085-2736194 of stuur een mail naar info@evate.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!

» Smart City » Nieuw initiatief: ‘Smart City Consultancy’
On 28/05/2018
By

Comments are closed.

« »