Over Evate

Bent u startende ondernemer,  verlies- en winst-verantwoordelijk bij een onderneming in de middenzakelijke markt en wilt u groeien of innoveren? of bent u ondernemer/eigenaar en wilt u de positie van uw bedrijf zeker stellen voor de toekomst?

Het antwoord op die vraag is de juiste mix aan kennis, netwerk, ervaring, drive en eventueel financiering.

Het goede nieuws is dat als deze essentiële ingrediënten  beschikbaar zijn. Evate helpt u om deze te verzamelen en daarmee te kunnen innoveren en te groeien.

Iedere onderneming gaat in de loop der jaren door verschillende ontwikkelingsfasen heen. In elke levensfase heeft een bedrijf een specifieke behoefte aan kennisinbreng, strategische partners en financieringsbehoefte met bijbehorende kenmerken.

De crux van het succes van een onderneming is om in deze verschillende levensfases de juist mix aan kennis, netwerk en financiering aan te wenden om te kunnen innoveren. Alleen bedrijven die constant zich afvragen ‘Hoe kan ik tijdig en op effectief inspelen op veranderende marktomstandigheden om klanten waarde te bieden?’ kunnen succesvol zijn.

Evate helpt haar klanten in elke levensfase te innoveren door ze te ondersteunen op vier innovatievlakken met kennis, een netwerk en financiering. Deze innovatievlakken zijn:

•Product en Dienst Ontwikkeling
•Marketing & Sales
•Management & Organisatie
•Technologie

De naam Evate staat voor E- Business Innovatie. Het continue vernieuwen op basis van de veranderende omstandigheden is onze missie. Evate helpt haar opdrachtgevers met de juiste invullingen om gestructureerder en beter gebruik te maken van de diverse beschikbare instrumenten en hierdoor méér leads en méér omzet te genereren.

Evate staat voor toegevoegde waarde op het gebied van advies en handjes in projectleiding, ontwikkeling, innovatie en subsidiebegeleiding voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Wanneer u besluit om een samenwerking te starten met Evate,  hebt u ook toegang  tot een bureau dat in staat is om de administratieve-,fiscale- en juridische impact van deze projecten in goede banen te leiden.  We Denken niet alleen maar doen ook effectief mee. Dit is voor veel ondernemers een mogelijke oplossing om hen te begeleiden bij het opstarten van dit soort trajecten. Wie innoveert, kiest immers niet voor de makkelijkste weg en kan wel wat strategische hulp gebruiken.