Interim management

Evate Interim Management: zelfstandige managers op tijdelijke basis

 

Evate interim management bannerU bouwt met ambitie aan de toekomst van uw bedrijf of organisatie. U wilt nieuwe kansen benutten. Maar die roepen ook nieuwe vragen en onzekerheden op. Verandering vergt veel van het management. Soms is ondersteuning van buitenaf nodig.

Wij helpen u. Samen met u komen we tot een scherpe probleemstelling én de beste oplossing. Of het nu gaat om vervangingsmanagement, ontwikkelingsmanagement of het ingrijpen bij complexe probleemsituaties. Wij ondersteunen u op het juiste niveau, met de juiste expertise.

Evate  stelt leidinggevende tijdelijke medewerkers te werk. Mensen die op hoog verantwoordelijkheidsniveau functioneren, in samenwerking met andere leidinggevenden. Via Evate zetten bedrijven op een soepele manier hoogopgeleide en ervaren medewerkers in, voor bedrijfsprojecten van beperkte duur. Die projecten kunnen zijn:

-Interim management
-projectmanagement
-procesmanagement
-crisis- en change management

De specialisten van Evate hebben veel ervaring met samenwerkingsprocessen en veranderingen binnen organisaties. Zij combineren die ervaring met specifieke kennis van diverse markten en sectoren. Evate  werkt in ICT, Overheid, Zorg, Productie & Engineering, non-profit, financiele dienstverleing, juridische dienstverlening, Energie en daarnaast ook in sales & marketing, productie en logistiek.

Voor wie hoge eisen stelt…
De managers die aangesloten zijn bij Evate  hebben minimaal  10 jaar ervaring in operationeel management, projectmanagement of consultancy.
Ze zijn meer dan sec adviserende consultants: ze nemen deel in het bedrijf, nemen – onafhankelijk – beslissingen en dragen de operationele verantwoordelijkheid voor het project.

Onze managers werken  of via de managementvennootschap: geen hoofdbrekens dus over loonadministratie, sociale lasten of verzekering.
Tijdens de opdracht kunnen de managers een beroep blijven doen op collega’s binnen Evate voor advies en technische ondersteuning.

 

Evate Interim management puzzle

Van inspanning naar resultaat.

Onze aanpak is gedegen en kenmerkt zich door samenwerking en commitment. Wij zijn uniek in ons businessmodel waarmee we tot en met de kern van zowel de kwalitatieve als de kwantitatieve waarde met u meegaan als ondernemer.  Vervolgens gaan we graag samen met u op zoek naar de goede vragen en antwoorden en brengen we de situatie in kaart. Genuanceerd. Daar waar het in essentie om gaat. Uw probleem is ons probleem. Samen bereiken we substantiële en blijvende verbeteringen, gericht op continuïteit en vernieuwing.

 

Interim management is altijd een interventie in een bestaande situatie. Binnen die situatie vullen wij aan wat nodig is. Niet meer en niet minder. In samenwerking komen we tot oplossingen.

Vertrouwen vormt de basis van ons werk. Daarom investeren we veel in het opbouwen van een goede relatie.

on juni 18 • by

Comments are closed.