Royal Reesink

Visit Project

20/06/2013

Voor Reesink Hydrauliek, onderdeel van Koninklijke Reesink, is door Evate Finance Solutions een onderzoek  uitgevoerd op het financieel personeelsbeheer.  Na de inventarisatie en match met de wijzigende wet- en regelgevingen is ervolgens een optimalisatieslag ingezet om de HR-organisatie van Reesink volledig compliment te maken met de wettelijke verplichtingen op operationeel niveau. Tot slot is  aan de hand van de tijdens het onderzoek verkregen en zelf verstrekte informatie voor de toekomst begeleiding gegeven om de financiële processen die samengaan met personeelsbeheer te verbeteren.

Ook voor Reesink betekende dit een terugvordering van de afdrachten bij de fiscus uit het verleden op het gebied van sociale premies, overwerk- en ontslagvergoedingen, opleidingskosten, vakantiegeld, doorbetaling bij ziekte en vakantie en een correctie voor de toekomst.

Bent u net als Royal Reesink ook geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw onderneming?  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Comments are closed.