Kansacademie

11/09/2018

Recente onderzoeken wijzen uit dat de sociaal-maatschappelijke begeleiding van kansarme doelgroepen in Nederland ruim aanwezig is, echter onvoldoende aansluit op de (werk)vraag uit de markt.  Dit resulteert in een percentage van mensen die na intensieve begeleiding aan werk komt, van minder dan 11%.

Kansacademie is hét platform voor (samen)werkend Nederland.

Landelijke organisaties in de publieke en private sector, integratiebureaus, HR-specialisten en opleidingsinstellingen maken het verschil door integraal samen te werken om mensen en bedrijven te begeleiden op de steeds sneller veranderende  arbeidsmarkt.

De partners stellen elkaar in staat om met behulp van integrale dienstverlening, digitale hulpmiddelen en artificiële intelligentie, kandidaten te matchen op basis van ervaring, interesse, talenten en ambities.

Deze integrale aanpak bespaart het bedrijfsleven niet alleen veel tijd en geld, het op deze manier vervullen van vacatures heeft ook acht van de tien keer als resultaat dat de juiste man/vrouw snel op de juiste plek komt, ongeacht afkomst, ras, geloof of kleur.

Comments are closed.